3 Mart 2013 Pazar

Kurtköy Evden Eve Nakliyat


Kurtköy Evden Eve Nakliyat
(Kurtköy, Pendik ilçe olana dek Kartal ilçesine bağlıydı. Pendik ilçe olunca ilçeye bağlı bir semt olmuştur. Kurtköy, kuzeybatısında bulunan Aydos Dağı eteklerine kurulmuştur. Güneyde Tuzla Aydınlı, batısında Pendik Yayalar Mah., doğuda Tuzla Orhanlı ve Akfırat Beldeleri, Kuzeyde Sultanbeyli ve Şile ilçeleri bulunmaktadır.)http://www.arzunakliyat.com/kurtkoy-evden-eve-nakliyat-kurtkoy-nakliye.html
Arzu nakliyat ve taşımacılık hizmetleri olarak yıllardır hizmet verdiğimiz müşterilerimizi bir aile olarak benimseyip onların yükünü paylaşıyoruz , ev , ofis , parça yük , şehirler arası hizmetlerimiz ile siz değerli müşterilerimize konusunda uzmanlaşmı eğitimli profesyonel kadromuz ile tam zamanında hep zamanında anlayışı ile söz verdiğimiz gibi hizmet sağlıyoruz ve yedi gün yirmidört saat devam ediyoruz.

Kendi bünyemizdeki yetişen profosyönel eleman ve marangozumuzla evinize gelinerek nakliyeniz başlar. Eşyalarınızın özel ambalajlama malzemeleriyle eşyanın cinsine göre paketlenip, eşyalarınızın özellik durumuna göre arabaya istiflenerek ,yeni evinize doğru hareketi gerçekleşir.

Yeni evnize gidildiginde eşyalarınız büyük bir özenle evnize taşınarak sizin, isteğinize göre eşyalarınız yerleştirildikten sonra ,eşlalarınızın montajı yapılır.

Arzu Nakliyat Bünyesine Yeni Bir Dost Katarak Evinizden Ayrılırız.

Daha Detaylı Bilgi İçin İletişim Bilgilerimizden Bize Ulaşabilirsiniz.
http://www.arzunakliyat.com/kurtkoy-evden-eve-nakliyat-kurtkoy-nakliye.html

2 yorum: